زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی و پرطرفدار است که معمولا هر کدبانوی ایرانی طرز تهیه آن را میداند.اگر در آشپزی مبتدی هستید و هنوز طرز تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ را نمیدانید ، این مقاله را تا پایان مطالعه کنید تا با چگونگی پخت زرشک پلو ایرانی آشنا شوید.

مواد لازم برای پخت زرشک پلو (مخصوص ۴ نفر)

  • برنج طارم هاشمی ۴ پیمانه
  • سینه مرغ یا ران مرغ ۴ تکه
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • زرشک ۱ پیمانه
  • روغن به مقدار نیاز
  • نمک و فلفل به مقدار نیاز
  • چند حبه سیر
  • زعفران

در ابتدا باید لوازم موردنیاز برای تهیه این غذای محبوب ایرانی را تهیه کنید.اگر میخواهید زرشک پلو شما ، طعم و عطر خاص و ایرانی بگیرد بهتر است بجای استفاده از برنج های بی کیفیت خارجی از برنج درجه ۱ ایرانی استفاده کنید.برای خرید برنج ایرانی با کیفیت از طریق فروشگاه نودشت اقدام کنید.


برای پخت زرشک پلو با مرغ به شیوه زیر عمل میکنیم.

در ابتدا مقداری روغن در یک ظرف نسوز ریخته و پس از قرار دادن ظرف روی شعله گاز ، اجازه میدهیم تا روغن کمی داغ شود.تکه های مرغ را به آرامی در ظرف قرار داده و منتظر میمانیم تا خوب سرخ شوند.وقتی یک طرف تکه های مرغ به خوبی سرخ شد ، طرف دیگر آنها را هم بخوبی سرخ میکنیم.

پیاز و دانه های سیر را پوست بگیرید و بصورت نگینی خرد کنید و پس از شستن آنها را در ظرفی جداگانه تفت دهید تا طلایی شوند و بعد از آن مقداری رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و باز کمی تفت دهید و بعد آن مقداری آب در ظرف بریزید و پس از جوش آمدن آب ، تکه های مرغ را درون ظرف قرار دهید و منتظر بمانید تا خوب بپزند.

حال وقت آن رسیده که برنج را آماده کنید.حتما با طرز تهیه برنج و آبکش کردن انواع برنج آشنا هستید.پس از آبکش کردن، برنج را در قابلمه بریزید و به آن زمان بدهید تا دم بکشد.


در فاصله دم کشیدن برنج ، باید زرشک را آماده کنید.زرشک را پس از شستن در آبکش بریزید تا آب آن خوب گرفته شود.سپس زرشک را در ظرفی در حرارت کم تفت دهید و سپس مقداری زعفران که قبلا آن را دم کرده اید داخل آن بریزید.

وقتی برنج آماده شد،مقداری از برنج را در مایع زرشک و زعفران بریزید و مخلوط کنید و روی برنج را با آن تزئین کنید.مرغ را هم در ظرفی خورشتی جداگانه آماده کنید.برای تزئین بیشتر غذایتان میتوانید از خلال پسته و خلال بادام استفاده کنید.

با خواندن این مطالب متوجه شدید که تهیه زرشک پلو با مرغ کار پیچیده و سختی نیست. دوستان و همراهان عزیز جهت آشنایی با طرز تهیه سایر غذاهای ایرانی سایر مقالات نودشت را دنبال کنید.